24 Mayıs 2009 Pazar

Kornet Sorunsalı


Malum hava sıcakladı, alında ter damlaları oluştu, otobüsler daha bi çekilmez oldu; Şoförler daha bi sinirle öğrenci kartımı sorar oldu, toplu taşıma araçlarındaki teyzeler daha bi terledi, mayıştık özetle.

Haliyle dondurmalarımız raflarındaki yerini aldı. Aslan Maxlar, Boyalı çomaklar, hediye veren dondurmalar derken iş çığırından çıktı. Dondurma firmalarının demirbaşları kornetler de yeni reklamlar yardırarak dizi ve Ahmet Çakarla Define Avı (izleyin izletin çok bomba) aralarında reklamlarda boy göstermeye başladılar.

Algida her zamanki gibi biraz damardan girdi. Plajda utangaç genç, kıza yanaşmaya çalışıyor ayaklar geriye gidiyor. Bu sırada ‘ aş kendini gel aşka ‘ sloganıyla Algida kornet yetişiyor imdada. Her zamanki gibi bi güvensizlik sorunu var ortada. Kornetsiz bir hiçsin !!! Evet evet hı hı. Kızlar da kornet bekliyordu. ‘Aha çikolata diskli kornet, erkeğim benim’. Böyle bir diyalog olmaz olamaz. Yok öle bir şey. Onu geç sen.

Golf, muhafazakar reklamlarına devam ediyor. Kaç yıldır Ülkerin reklamları takip ediyorum, yazın bir tane plajlı, bikinili reklam görmedim. Boyuna top peşinde koşturan çocuklar, futbol aşığı mahalle bıçkınları. Bu yıl da bu geleneği bozmamışlar. Bu sefer langırta sarmışlar. Langırt oynayan temiz yüzlü çocuklar, akabinde kornet yiyip çoşuyorlar. Vuhuuu.

Bana bunlarla gelmeyin, Şortan’da 3 top kornet 1 tl. NABERR??!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder